Titan

 

KÄYTTÖKOHTEET

Titan tuulikaappimatto on taloudellinen vaihtoehto vilkkaan jalankulkuliikenteen kohteisiin. Titan tuulikaappimatto on suunniteltu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se soveltuu esim. kauppojen, koulujen, pankkien ja päiväkotien sisäänkäynteihin.

 

OMINAISUUKSIA

Titan matto valmistetaan UV-suojatusta kumi-muovisekoitteisesta raaka-aineesta, jolla on erinomainen kulutuksen ja pakkasen kestokyky. Materiaali kestää myös erinomaisesti kemikaaleja ja öljyjä. Kitkanystyrät maton pinnalla estävät liukastumista märällä tai kylmällä matolla ja tekevät maton pinnasta turvallisen. Titan tuulikaappimatto valmistetaan mittojen mukaan

 

SIIVOUS JA PUHDISTUS

Moduulimaton avoin rakenne kerää suurenkin lika- ja lumimäärän maton sisälle. Elastiset lamellit poistavat karkean soran ja lumen jalkineista ja nielevät hiekan ja lian tehokkaasti sisäänsä. Titan maton molempiin paksuuksiin on tehty vesiurat ja ne mahdollistavat veden poisvirtaamisen ja pitävät lattian kuivana. ​Kevyt ja helppohoitoinen Titan tuulikaappimatto on rullattavissa kaikkiin suuntiin.

 

TAKUU

Titan maton takuu on kolme vuotta tai kolme miljoona ylitystä

 

Tekniset tiedot

Materiaali   UV-suojattu vinyyli/NBR  100% kierrätettävä
Moduulikoko  400 x 100 mm
Paksuudet  16 mm ja 20 mm
Paino  6.2 kg/m² ja 7.8 kg/m²
Värit  Musta, harmaa ja terrakotta
Käyttölämpötila  -35 °C - +70 °C
Pyöräkuormitus  KfB dynaaminen testi:
300 kg / pyörä
Paloluokitus  EN 13501: Cfl - s1
Liukastumisenesto  DIN 51130: R10
Emissiot  IS0 16000-9: TVOC luokka A+

Tarvikkeet

Muoviviistelista 16 mm x 300 cm
Alumiinilista 16/20 mm x 300 cm
Kiinnitysankkurit 16 ja 20 mm
 

PYYDÄ TARJOUS