ABI Harjasmatto

 

KÄYTTÖKOHTEET

Kenkien mukana sisälle kantautuva lika on kaikille tuttu ongelma. Tehokkaan ratkaisun siihen tarjoaa kokoon käärittävä ABI –harjasmatto, jota voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä. Mattoja voidaan valmistaa miltei minkä muotoisina tahansa – pyöreinä, neliön muotoisina, viistoreunaisina ja tietenkin kaikkia tarvittavia kokoja sekä eri harjasvärejä käyttämällä myös logoja.

 

OMINAISUUKSIA

Kokoon käärittävät ABI-harjasmatot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Kovaa kulutusta kestävät nailonkuidut leikataan ja sidotaan pieniksi pyöreiksi harjoiksi, jotka kiinnitetään tukeviin, sopivan kokoisiksi sahattuihin muovilistoihin. Muovilistat pujotellaan ruostumattomiin teräsvaijereihin, jotka pitävät ne tukevasti paikallaan.

 

SIIVOUS JA PUHDISTUS

ABI –harjasmatot toimivat harjaamalla karkeaa kuraa, hiekkaa ja muuta likaa kenkien pohjista. Harjat muotoutuvat kenkien mukaan, niin että ulkona kenkien pohjaan tarttunut lika irtoaa maton päällä käveltäessä, vaikka kenkiä ei pyyhittäisikään mattoon. Irronnut lika pääsee tippumaan muovilistojen välistä lattiapohjalle. Kun matto kääritään kokoon, lian voi helposti poistaa.

 

 

TEKNISET TIEDOT

  • Maton paksuus: 22 mm
  • Harjaksen materiaali: Nylon 6.6
  • Harjasvärit: Harmaa, musta, ruskea, punainen,sininen, vihreä
  • Kasettien täyttömateriaalit ja värit:PDF
  • Rungon väri: Musta

 

LISÄTIETOJA - PDF
PYYDÄ TARJOUS